HTML

Londoni történetek

Elsősorban a családomnak, barátaimnak, ismerőseimnek írom ezt a blogot, de persze minden idetévedő látogatónak nagyon örülök. Remélem nem alakul át "hogyan is boldoguljunk Londonban"-tipusú bloggá, csak a saját, remélhetőleg tipikus diás élményeimet szeretném megosztani.

Friss topikok

  • Vinie: Kedves volt a chekc-in-es csaj...hát jah, ennyire vannak képben a világ más tájain a magyarokkal :... (2010.09.09. 12:38) Hurrá, nyaralunk!
  • delaney: Kedves Dia in London!! Már 2010 van és a blog áll egy 2009 novemberi utolsó bejegyzésnél. Ne lustu... (2010.01.16. 19:00) Albikeresés - 3. rész
  • Vinie: Dejóóóóó!! Saját lovad van és ez a Grand National tényleg nagyon nagy cucc odakinn! Szorítunk Euro... (2009.04.04. 11:22) The Grand National
  • bp @ LONDON: Köszönöm, sikerült is belokalizálni a helyet, egészen pontosan a 243 Golders Green Rd szám alatt! ... (2009.03.15. 16:50) Magyar konyha
  • Vali.: Jót derültem rajta, de gondolom nem volt ennyire vicces, amikor keresgélted az alapanyagokat :) Én... (2009.01.03. 17:51) Karácsonyi menü a'la Dia

Linkblog

2009.04.05. 22:46 jeanny

Grand National - 2009

Egy gyors beszámoló akkor a versenyről.

Sajnos nem néztem élőben, mert vásárolni voltunk az Alízzal, utána meg beültünk megenni 1 pizzát, és így lemaradtunk a közvetítésről, de este megnéztem az eredményeket, ma meg már fönt volt a youtube-on a futam. Fura, mert csak 10 perc az egész, ezért ez a nagy cécó?

Eurotrek sajna kiesett, azt írták, hogy a 17. akadálynál "pulled up" volt, amit sajnos nem tudok lefordítani (holnap megkérdezem a kollégákat azért), de vagy azt jelenti szerintem, hogy felakadt, mert nyakig érő akadályokat kellett átugrani, kb úgy néztek ki mint vmi fűből épített hosszú "szénakazlak", vagy lehet, h azt, h leesett a zsoké? Félelmetes volt látni, ahogy akadályonként csak úgy hullottak a lovak, és/vagy a zsokék, és volt olyan, hogy a lovak utána zsoké nélkül futottak tovább, némelyik kikderülte az akadályokat és csak rohangászott a pálya mellett, némelyikek viszont a többi lóval átugrották őket, sőt, gyakorlatilag vezettek, mert teher nélkül kicsit könnyebb futni, meg ugrándozni, és így még talán élvezték is.

Az egészet egy Mon Mome nevű ló nyerte, amiben az az érdekes, hogy 100 az 1hez voltak csak az esélyei, és ilyen 1967 óta nem történt, ráadásul ez volt a második alkalom, hogy olyan paci nyert, akinek női trénere volt.

Ennyi volt az idei Grand National, jövőre, ha még itt leszek, már sokkal felkészültebb leszek a témából. Jók legyetek, pussza!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://diainlondon.blog.hu/api/trackback/id/tr711048574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása