HTML

Londoni történetek

Elsősorban a családomnak, barátaimnak, ismerőseimnek írom ezt a blogot, de persze minden idetévedő látogatónak nagyon örülök. Remélem nem alakul át "hogyan is boldoguljunk Londonban"-tipusú bloggá, csak a saját, remélhetőleg tipikus diás élményeimet szeretném megosztani.

Friss topikok

  • Vinie: Kedves volt a chekc-in-es csaj...hát jah, ennyire vannak képben a világ más tájain a magyarokkal :... (2010.09.09. 12:38) Hurrá, nyaralunk!
  • delaney: Kedves Dia in London!! Már 2010 van és a blog áll egy 2009 novemberi utolsó bejegyzésnél. Ne lustu... (2010.01.16. 19:00) Albikeresés - 3. rész
  • Vinie: Dejóóóóó!! Saját lovad van és ez a Grand National tényleg nagyon nagy cucc odakinn! Szorítunk Euro... (2009.04.04. 11:22) The Grand National
  • bp @ LONDON: Köszönöm, sikerült is belokalizálni a helyet, egészen pontosan a 243 Golders Green Rd szám alatt! ... (2009.03.15. 16:50) Magyar konyha
  • Vali.: Jót derültem rajta, de gondolom nem volt ennyire vicces, amikor keresgélted az alapanyagokat :) Én... (2009.01.03. 17:51) Karácsonyi menü a'la Dia

Linkblog

2008.09.25. 00:00 jeanny

Jasooooon Mrrraaaaaaaaaaaaazzz!!!!!!!

Tegnap egy annyira, de annyira jó koncerten voltam, hogy ezt most muszáj megosztanom veletek!!

Az egész úgy kezdődött, hogy miután kijöttem ide, még a másik albiban épp Petőfit hallgattam (ez hiányzott, mikor lassú volt a netünk, mostanában újra tudom hallgatni, ami jóóó), és leadták valamilyen koncertjét, és hát első hallásra beleszerettem.... Hihhetetlenül laza, de mégis igényes, és változatos volt, szóval értitek... Ezután persze már másnap "beszereztem" a legújabb albumát, és rongyosra hallgattam, magától értetődően... Pár hónappal ezelőtt pedig épp a facebookon kattintgattam, amikor is az egyik reklámsávban oldalt megláttam, hogy Jason Mraz Sept 23 London Roal Albert Hall. Kb fejhangon felvisítottam, hogy miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii???? miiivaaaaaaaaaaaaan??? Azonnyomban rákerestem a jegyekre, szerintem kb 10 darab volt még elérhető, de aznap este nem tudtam lefoglalni, mert azt írta ki a rendszer, hogy más valaki is ép ebben a pillanatban próblja eldönteni, hogy hova is vegyen jegyet. Mindegy, másnap reggel fél órával korábban keltem (én!!!), és sikerült lefoglalnom őket!!! :D És aztán hipp hopp itt lett a szeptember 23-a, és mi mentünk koncertreeeee!!! (a Berni felajánlotta, h betársul, mivel úgyis csomót hallgattuk Mr. Mrazt) :)

Már az, hogy a Royal Albert Hallban volt, egy hatalmas élmény, mert tök híres koncertterem, tudnék róla mesélni. Sajna ülős koncert volt ez, bár igazából jó volt, m így nem kellett tolonganunk a jobb helyekért. Sőt, szerintem nagyon szuperül sierült lefoglalni a jegyeket, közel voltunk a színpadhoz, kicsit oldalt, de mindenre ráláttunk, még a közönségre is, ami ez esetben szintén nem volt semmi.

Na de a koncert. Egy csaj volt az opening act, azaz az előzenekar, bár annak nem mondanám, mert egyszál magában próbálta az érdeklődést fenntartani, végülis elég jól sikerült neki, gyönyörű hangja van, és ki is tudja engedni. Mellesleg megjegyzem, mindent percre pontosan kezdtek, semmi késés nem volt, itt sem, meg Jasonnél sem.

Az elején lassabb számok voltak, a 1 óra után került sorra az I'm yours című száma, ami nagy népszerűségnek örvend már régóta a koncerteken, de elvileg most került föl albumra először. Itt sikerült is talpra állítani a közönséget, viszont rögtön utána levonultak a színpadról. Én meg már majdnem szívgörcsöt kaptam, hogy hát hééé, ez ennyi volt???? De nem, pár perc után visszajöttek, és folytatták kicsit bulizósabb számokkal, pár feldolgozással. Kár, hogy nem ismeritek, mert így semmi értelme felsorolni őket. Végülis a kedvenc számaim voltak 90%-ban, szóval az est végére kissé szét voltam csúszva.... Ismertek, na. :) Pár dal sokkal jobb volt, értelmet nyert élőben előadva számomra, és hát az pedig leírhatatlan, hogy mennyire jól mozog ez a pasi, mennyire érzi a ritmust.... Pfffff....:)

Végezetül itt egy kép, és egy link a youtuberól, ugyanis ma már fönt voltak a tegnapi koncert részletei ilyen olyan telefonnal-kamerával felvéve, amit belinkelek, azt kb onnan csinálták, ahol ültünk. Szerintem mi egy sorral hátrébb, és pár székkel kevésbé szélen ültünk... A szám pedig a már említett I'm yours kezdete.

https://www.youtube.com/watch?v=C_3C0Mv3K1M

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://diainlondon.blog.hu/api/trackback/id/tr48680313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vera 2008.09.27. 18:00:25

Én is ismerem Jason Mrazt, nekem is megvan a legújabb albuma (is). Szal írhatsz számokat és irigyellek is rendesen érte, hogy láttad élőben!!
süti beállítások módosítása