HTML

Londoni történetek

Elsősorban a családomnak, barátaimnak, ismerőseimnek írom ezt a blogot, de persze minden idetévedő látogatónak nagyon örülök. Remélem nem alakul át "hogyan is boldoguljunk Londonban"-tipusú bloggá, csak a saját, remélhetőleg tipikus diás élményeimet szeretném megosztani.

Friss topikok

  • Vinie: Kedves volt a chekc-in-es csaj...hát jah, ennyire vannak képben a világ más tájain a magyarokkal :... (2010.09.09. 12:38) Hurrá, nyaralunk!
  • delaney: Kedves Dia in London!! Már 2010 van és a blog áll egy 2009 novemberi utolsó bejegyzésnél. Ne lustu... (2010.01.16. 19:00) Albikeresés - 3. rész
  • Vinie: Dejóóóóó!! Saját lovad van és ez a Grand National tényleg nagyon nagy cucc odakinn! Szorítunk Euro... (2009.04.04. 11:22) The Grand National
  • bp @ LONDON: Köszönöm, sikerült is belokalizálni a helyet, egészen pontosan a 243 Golders Green Rd szám alatt! ... (2009.03.15. 16:50) Magyar konyha
  • Vali.: Jót derültem rajta, de gondolom nem volt ennyire vicces, amikor keresgélted az alapanyagokat :) Én... (2009.01.03. 17:51) Karácsonyi menü a'la Dia

Linkblog

2008.07.01. 21:08 jeanny

Egy hét otthon

Hát a legutóbbi bejegyzésem után vagy 2 órán keresztül repülőjegyeket nézegettem, innen pedig egyenes út vezetett a hazautazásig, erről fog szólni ez a kis bejegyzés, megpróbálom rövidre fogni.

Azodaúton minden rendben volt, kicsit korán mentem ki a reptérre, mert biztosra akartam menni, ücsörögtem picit, szeretem a reptér-fílinget amúgyis. Aztán leszálltam a 35 fokba, föl a vonatra, le a vonatról, be a kocsiba, és kiszállás otthon. Másnap döbbentem rá, hogy a naaagy Londonból Kissorra, gyakorlatilag a világvégére érkeztem, ennél nagyobb kontrasztot pillanatnyiag elképzelni sem tudok, kissé megszédített a változás, szikrázió kék ég, aranyló búzatábla az egyik oldalon, vakítóan zöld fák a másikon, bokáig érő homoktenger, és a hosszú-hosszú "sor". Azért hiányzott már ez az egész. :) Csomó mindenkivel sikerült találkoznom, több ember egyszerűen nem is fért volna bele a hetembe, így is egy nagy rohanásnak érzem az egészet, de mindenképpen megérte.

Vannak dolgok, amik úgy hiányoztak, és régen a hétköznapjaimhoz tartoztak, most meg minden percét meg kell becsülnöm, át kell élnem a legnagyobb tudatossággal. Fel akartam sorolni őket, elkezdtem írni, viszont olyan banálisnak tűnnek, úgyhogy inkább mindenki döntse el, hogy neki mi hiányozna az életéből, ha ebben a helyzetben lenne.:)

Visszajönni csak kicsit volt rossz, nem tudnám megfogalmazni miért, de mikor már leszálltam itt, minden visszarázódott a régi kerékvágásba. Ja, a repcsin együtt repültem a Fliegauf Benedekkel, legalábbis szerintem ő volt az, kiváncsi vagyok vajon mit csinál Londonban...:)

Pusszantás!

3 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://diainlondon.blog.hu/api/trackback/id/tr67548642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vera 2008.07.02. 17:24:23

Jó volt, hogy itthon voltál és tudtunk találkozni! És köszi a finom jegeskávét is :D

Most lehet nagyon beégek, de én nem tudom ki az a F. Benedek :D

Viszont (ez nem illik ide, de épp most olvastam és te átérzed a helyzet súlyát :D) Welker Gabi átállította magát "in a relationship"-re, ami fájdalom :D

jeanny 2008.07.06. 19:59:47

Jah, Fliegauf Benedek 1 filmrendező, a Rengeteg c filmet rendezte, nekem ez az első, ami beugrik róla, meg a Dealer-t is, és amit láttam is az a Van e élet a halál előtt, ami egy kvázi dokumentumfilm Feldmár András gondolatairól/val. Érdemes megnézni.

jeanny 2008.07.06. 20:06:18

Hmmm, pontosabban "Van élet a halál előtt?" a címe, és micsoda véletlen, pont holnap este fogja adni az m1. Nézzétek! :)
süti beállítások módosítása